JOHAN VAN GRINSVEN

Cobbenhagenmavo

Onderwijspagina

Internationalisering in het Odulphuslyceum en de nieuwbouw van de Cobbenhagenmavo. Twee Tilburgse middelbare scholen staan prominent op de onderwijspagina vandaag.

Nieuwe Cobbenhagenmavo

De eerste lessen in het nieuwe gebouw van 2College Cobbenhagenmavo in Tilburg worden dinsdag 11 maart gegeven. De dag ervoor mogen de leerlingen alvast een uurtje komen wennen. Vandaag kreeg ik een rondleiding van vestigingsdirecteur Ronald Verschuren en mavo-teamleider Niek de Cock. De eerste indruk: het pand van RoosRos Architecten is zowel van buiten als van binnen opvallend.> Lees meer...

Cobbenhagenmavo

Het is crisis in de bouw, dat mag voor niemand nog nieuws zijn. Het team van de Cobbenhagenmavo in Tilburg werd woensdag 13 februari hardhandig met de neus op dit feit gedrukt. De aannemer van de nieuwbouw van de school, de BVR Groep uit Roosendaal, heeft surseance van betaling gekregen van de rechtbank. Een bewindvoerder is aangesteld om te redden wat er te redden valt. En dat terwijl pas vorige week het feestelijke startsein is gegeven voor de nieuwbouw aan de Gershwinstraat in Tilburg. Schooldirecteur Ad Poulisse van 2College voelt zich dan ook overvallen door de feiten, zo zegt hij in het Brabants Dagblad van donderdag 14 februari.
En nu maar afwachten hoe het verder gaat voor de school.